Bine ati venit!

Meniul Zilei de Marti

Ciorba de fasole/Supa crema de cartofi cu praz Snitel Fabiola/Spaghete Bolognesse Pret 25 lei

Detalii

MENIUL NOSTRU

 

Descopera acum prospetimea si savoarea preparatelor noastre alaturi de cei mai buni chefi bucatari. Acum poti comanda si online mancarea ta preferata incepand cu Meniul zilei sau delicioasele deserturi.

Restaurantul are o traditie in pregatirea preparatelor culinare de foarte multi ani, acesta fiind, asa cum spuneam, primul nostru serviciu adresat clientilor. Renumele castigat in timp l-a asezat pe harta restaurantelor cautate din Craiova

PIZZA PE VATRA

ORGANIZARE EVENIMENTE

Restaurant EXCELSIOR este scena de desfășurare ideală pentru evenimentul pe care doriţi să-l sărbătoriţi. Fie că este vorba despre o masă cu familia, prietenii sau fericitul prilej al unui botez, Restaurant Excelsior poate fi amenajat conform dorinţelor dumneavoastră.

Lobby bar împreună cu superba terasă în aer liber sunt argumente convingătoare în alegerea pe care o faceţi, stând la dispoziţia invitaţilor dumneavoastră.Pentru toate evenimentele, Restaurant Excelsior şi echipa sa de profesionişti sunt pregătiţi să vă ofere consiliere şi recomandări de firme specializate în decoraţiuni, dj şi fotografi.